Pirkimo – užsakymo taisyklės ir sąlygos

Pirkimo – pardavimo taisyklės

1. Bendrosios nuostatos
1.1 Šios Pirkimo – pardavimo taisyklės (toliau – „Taisyklės“) yra juridiškai privalomas dokumentas, kuris nustato Pirkėjo (toliau – „Jūs“) ir Pardavėjo (toliau – „mes“) tarpusavio teises, pareigas ir atsakomybę Jums įsigyjant prekes elektroninėje parduotuvėje (toliau – „e-parduotuvė“).

2. Pirkimo – pardavimo sutarties sudarymo momentas
2.1Sutartis tarp Jūsų ir mūsų laikoma sudaryta nuo to momento, kai Jūs e-parduotuvėje suformavę prekių krepšelį, nurodę pristatymo adresą, pasirinkę apmokėjimo būdą ir susipažinę su mūsų taisyklėmis, paspaudžiate mygtuką 2.2 „Užsakyti“. Kiekviena sutartis, sudaryta tarp mūsų ir Jūsų, yra saugoma e-parduotuvėje.

3. Jūsų teisės
3.1 Jūs turite teisę pirkti prekes e-parduotuvėje šių taisyklių ir e-parduotuvės nustatyta tvarka. Jūs turi teisę atsisakyti prekių pirkimo – pardavimo sutarties su e-parduotuve, išskyrus atvejus, kai pirkimo – pardavimo sutarties negalima atsisakyti pagal Lietuvos Respublikos įstatymus.

4. Jūs įsipareigojate
4.1 Priimti užsakytas prekes ir už jas sumokėti sutartą kainą. Jeigu pasikeičia Jūsų registracijos formoje pateikti duomenys, Jūs privalote nedelsdamas juos atnaujinti. Jūs, naudodamasis e-parduotuve, sutinkate su šiomis pirkimo – pardavimo taisyklėmis ir privalote jų laikytis.

5. Mūsų teisės
5.1 Mes turi teisę iš anksto neįspėjęs Jums anuliuoti užsakymą, jeigu prekė yra nekokybiška ar įtarus klastojimą . Mes, susidarius svarbioms aplinkybėms, galime laikinai arba iš viso nutraukti e-parduotuvės veiklą apie tai iš anksto nepranešę Jums. Mes galime vienašališkai pakeisti šių taisyklių sąlygas.

6. Mes įsipareigojame
6.1 Sudaryti visas sąlygas Jums tinkamai naudotis e-parduotuvės teikiamomis paslaugomis. Pristatyti Jūsų užsakytas prekes, Jūsų nurodytu adresu ir per sutartą pristatymo laikotarpį. Mes, susidarius svarbioms aplinkybėms, negalėdami pristatyti Jūsų užsakytos prekės, įsipareigojame Jums pasiūlyti analogišką prekę, o Jums atsisakius priimti prekės analogą, grąžinti Jums sumokėtus pinigus.

7. Prekių pristatymas
7.1 Prekes išsiųsime kitą darbo dieną po užsakymo apmokėjimo. Į savo el.pašto dėžutę gausite laišką, kad „Užsakymas įvykdytas“. Kadangi siunčiame registruotu paštu, gausite laišką su registracijos numeriu – taip galėsite stebėti savo siuntinį.
8.2 Kaina nepriklauso nuo užsakytų prekių kiekio ir svorio.

Atsiėmimas Lietuvos pašte kainuoja 7,00€.
Atsiėmimas LP Express paštomatate: 3,52€
Pristatymas kurjeriu iki Jūsų namų (arba darbo) durų.
LP Express kurjeris: 7,00€

8. Prekių grąžinimas
8.1 Jei įsigyta prekė Jums netiko ar nepatiko, galite ją grąžinti ar pakeisti į kitą per 14 kalendorinių dienų, informuodamas mus el. paštu, pridedant prekės ir/arba siuntinio nuotraukas ar video, aprašančias iškilusią problemą.
8.2 Grąžinama prekė turi būti nenaudota, originalioje ir nepažeistoje pakuotėje, nepažeistos etiketės, nenuplėštos apsauginės plėvelės ir kt. .
8.3 Gavę grąžinamą prekę, pinigus į Jūsų banko sąskaitą pervesime per dvi darbo dienas.

9. Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas
9.1 www.antspaudukai.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
9.2 Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
9.3 Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.
9.4 Asmens duomenys nuolat atnaujinami.
9.5 Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
9.6 Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.
9.7 Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.
9.8 www.antspaudukai.lt gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, amžiaus grupė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita e-parduotuvės registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:
9.8.1 Apdoroti Jūsų prekių užsakymus.
9.8.2 Išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras).
9.8.3 Spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu (ganyba) ar pristatymu.
9.8.4 Vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus.

9.9 Neurodžius arba nurodžius neteisingai l.pašta ar telefono numeri klijentui ar užsakovui gali būti neatsakyta į elektroninius laiškus.

10. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims
10.1 Pardavėjas turi teisę perduoti informaciją trečioms šalims, tik punkto 9.8 tikslams pasiekti.
10.2 Tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

11. Registracijos pateikimo taisyklės
11.1 Jūs registracijos formoje turite pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją ir ištrinti duomenis arba apriboti Jūsų galimybes naudotis e-parduotuve.4